Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Našalio se s nacionalistima

MILORAD PUPOVAC NA TRAKTORU: Traktorom ne namjerava u Beograd, nego u - Brisel

foto: SDSS / Facebook
foto: SDSS / Facebook
Autor:
Objavljeno: 9. svibanj 2019. u 12:23 2019-05-09T12:23:00+02:00

Pupovac je na traktor sjeo ne da bi na traktoru otišao u Beograd, nego da bi njime stigao do - Brisela. Učinio je to prilikom posjete Virovitičko-podravskoj županiji. Tamo se fotografirao na traktoru, a fotografija je objavljena na službenoj facebook stranici SDSS-a uz popratni tekst...

Milorad Pupovac napokon je sjeo na traktor, a traktor mu već niz godina priželjkuju hrvatski nacionalisti, dajući između redova do znanja da bi predsjednika SDSS-a valjalo potjerati iz Hrvatske onako kako su sredinom devedesetih potjerani Srbi iz Knina, s Banije, s Korduna i drugih mjesta oslobođenih vojno-redarstvenom akcijom Oluja.

Međutim, Pupovac je na traktor sjeo ne da bi na traktoru otišao u Beograd, nego da bi njime stigao do - Brisela. Učinio je to prilikom posjete Virovitičko-podravskoj županiji. Tamo se fotografirao na traktoru, a fotografija je objavljena na službenoj facebook stranici SDSS-a uz ovaj popratni tekst: 

"Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka. Tom prilikom je Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora, kojim namjerava usporo na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Brisel!"

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.