Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Gina Stewart

Najseksi baka na svijetu "zaratila" s Instagramom: 'Uklanjanje fotografija je seksizam'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 10. srpanj 2019. u 9:48 2019-07-10T09:48:00+02:00

"Život je previše kratak da bi bio dosadan, izađite iz komforne zone!" - pozvala je 48-godišnja Gina Stewart, koju mediji nazivaju "najseksi bakom na svijetu".

Australska ljepotica je planetarno popularna zbog svojeg besprijekornog izgleda, a prošlog je tjedna na Instagramu objavila kratak filmić gdje u toplessu pere zube s četkicom, ali i postavlja pitanje: "Koliko kože je previše na Instagramu?"

dsfss

Uz filmić i bujno poprsje, Gina je objavila i poduži komentar u kojem je napisala:

- Danas sam iskoristila svoju platformu u svjetskim medijima i napravila "štand" u borbi protiv Golijata kao najpoželjnija baka na svijetu. Zalažem se za prava žena koje su poput mene bile izložene diskriminaciji na Instagramu i drugim društvenim mrežama kada su im uklonjene fotografije, jer se smatralo da su diskriminirajuće te da nisu u skladu s njihovim proizvoljnim smjernicama.

dddd

Takvo što se uglavnom događa ženama i otvoreno je sksističko ponašanje. I sama sam imala više uklonjenih fotografija, a kao posljedicu i zabranu Instagram pretraživanja te bila nevidljiva svima koji me prate. Zaključak je da Instagram ima nejasnu, proizvoljnu i diskriminirajuću politiku koja uglavnom cilja na žene.
Danas su mediji razvalili mojom pričom i imali smo POBJEDU !!! Jedini razlog zbog kojeg je Instagram ponovno instalirao moju izbrisanu sliku jest da su se bojali negativnog izvještavanja u tabloidnim medijima, napisala je.

sss

gsr

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.