Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Petak i subota u Klubu

Svirke Undercovera, Drone Huntera i Stonebridea na Trsatu

Svirke Undercovera, Drone Huntera i Stonebridea na Trsatu
Svirke Undercovera, Drone Huntera i Stonebridea na Trsatu
Autor:
Objavljeno: 17. siječanj 2014. u 9:11 2014-01-17T09:11:56+01:00

Subota je rezervirana za stonere – varaždinski Drone Hunter te neprikosnovene vladare stoner rocka u Hrvata, zagrebačku grupu Stonebride koja će razdrmati Trsat svojom bučnom i čvrstom riffovskom glazbom

RIJEKA » Klub na Trsatu u petak će ugostiti cover bend Undercover koji u set listi ima presjek rokerskih stvari 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Provjerena ekipa glazbenika garantira pravu rock feštu u Klub.u za koju će biti potrebno izdvojiti 10 kuna.

Subota je rezervirana za stonere – varaždinski Drone Hunter te neprikosnovene vladare stoner rocka u Hrvata, zagrebačku grupu Stonebride koja će razdrmati Trsat svojom bučnom i čvrstom riffovskom glazbom. Stonebride je bend koji postoji od 2005. godine i iza sebe ima dva albuma i jedan EP. U pripremi im je treći album koji će pretpremijerno predstaviti na nastupu u podrumu Beertije.

U Rijeku dolaze nakon tri godine izbivanja, u sklopu mini regionalne turneje po BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Ulogu predgrupe preuzet će Varaždinci Drone Hunter koji su Riječanima ostali u dobrom sjećanju po nastupu na Delta Summer Street Sessionu. Upad je 25 kuna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.