Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
21. studenoga 2018.
Prekrasna gesta

Studenti omiljenom čistaču na fakultetu poklonili godišnji odmor

Izvor Facebook
Izvor Facebook
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2018. u 7:26 2018-09-28T07:26:24+02:00

Omiljeni čistač na britanskom fakultetu Bristol uživao je u zasluženom godišnjem odmoru na rodnoj Jamajci koji su mu svojim donacijama priuštili studenti.

Ranije ove godine, na Facebook stranici "Bristruths" koju kao svojevrsnu javnu ispovjedaonicu koriste studenti sveučilišta Bristol jedan je student objavio svoje priznanje o čistaču Hermanu Gordonu, prenosi Sunny Skyz.

- Čistač s Jamajke u medicinskoj knjižnici najveseliji je čovjek kojeg sam ikad sreo, nasmijava me i kada sam u najdubljoj dubini revizije, ili se to trudim biti. Ako vam treba razlog za osmijeh, odite razgovarati s njim na minutu ili dvije, glasio je post.

Malo nakon toga krenula je crowdfunding stranica osnovana kako bi za Hermana skupila novce s kojima bi mogao otići na Jamajku i ondje posjetiti svoju obitelj, prvi puta nakon više od deset godina.

Više od 230 ljudi sudjelovalo je u kampanji za Hermana koji je na koncu od studenata dobio ukupno 1500 funti.

Video kada je primio poklon u lipnju ove godine, dirnuo je mnoge, a prošlog se tjedna na stranici Bristruths našao i nastavak Hermanove priče.

- Izuzetno nam je drago reći da je Hermanu bilo prekrasno na njegovom godišnjemu na Jamajci u resortu s pet zvjezdica i u društvu supruge Denise. Proslavili su 23. godišnjicu braka i posjetili svoju obitelj u Kingstonu. Herman nam je rekao "Bog vas sve blagoslovio. Svi će ovo vidjeti i misliti da sam trilijunaš", a Denise je nadodala "Ja samo želim reći hvala svima na sveučilištu Bristol za ovaj dar koji su dali Hermanu i meni.", napisali su na stranici studenti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin
Imaju li tvrtke i obrti izbor ukoliko porastu cijene plina

Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin