Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Varalice zodijaka

Pet horoskopskih znakova koji najviše varaju svoje partnere, i to znaju dobro sakriti

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 10. studeni 2018. u 9:32 2018-11-10T09:32:51+01:00

Među svim horoskopskim znakovima postoje oni koji vrlo dobro skrivaju tajne i koji su skloniji varanju od ostalih

Neki znakovi traže uzbuđenje, a neki su jednostavno nesretni i na taj se način nose s negativnom situacijom. Među svim horoskopskim znakovima postoje oni koji vrlo dobro skrivaju tajne i koji su skloniji varanju od ostalih. Saznajte kod kojih znakova zodijaka postoji velika mogućnost za prevaru te koji su najčešći razlozi njihovog varanja.

1. Ovan

Njihov vladar je Mars, planet akcije, agrestivnosti i seksualnosti, a upravo zbog toga Ovan je znak koji je u stanju prevariti partnera bez puno razmišljanja. Njihovi impulsi i požuda mogu prepriječiti put zdravom rasuđivanju. Njihova koncentracija i pozornost vrlo se brzo raspline, i tako im novi i uzbudljivi partner vrlo brzo dosadi te prijeđu na sljedeću osobu. Aferu će pokušati skriti, ali bez puno uspjeha zbog svoje brzopletosti i nestrpljivosti.

2. Blizanci

Od svih horoskopskih znakova, velika je vjerojatnost da će Blizanac prevariti. Njihova potreba za slobodom, raznolikošću i fleksibilnošću ono je što im treba da bi bili sretni. Zbog njihove društvenosti i potrebe za komunikacijom upoznaju mnogo ljudi, a nije isključeno ni da će imati više paralelnih afera u isto vrijeme. Vrlo su inteligentni i aferu će dobro sakriti od partnera, a ako ih uhvatite, reći će vam ono što želite čuti.

1toa-heftiba-493467-unsplash

3. Vaga

Brbljave i društvene Vage također su i dobri ljubavnici. Ravnoteža im je jako bitna, pa tako i uravnotežena veza. Ako vas Vaga prevari, to je zato što negdje drugdje traže ono što ne dobivaju u vezi. Osjećat će veliku grižnju savjesti, a aferu će prešutjeti kako bi sačuvali mir. Ukoliko ih suočite s prevarom, poreći će sve, a ako ih stjerate u kut, priznat će aferu i dati vam iskrene razloge zašto je do nje došlo.

2ashley-schulze-765488-unsplash

4. Škorpion

Ako vas prevari Škorpion, velika je mogućnost da to nećete nikad saznati. Naime, tajanstvenost je dio Škorpionove prirode. Dođe li do prevare, Škorpion će imati važne i duboke razloge za takav čin. Dobra vijest je da je Škorpionima vjernost izrazito važna: ako ih uhvatite u prevari, velika je vjerojatnost da je neće ponoviti.

3becca-tapert-357529-unsplash

5. Ribe

Ribe intrigiraju polariteti, pa će ih tako privući suprotnost onome što imaju u aktualnom odnosu. Također su vrlo vješte u skrivanju tajni. Povod za prevaru bit će nezadovoljstvo vezom koje će ih odvesti u svijet fantazija, a tada se vrlo lako mogu uplesti u mrežu prevare. No, varanje im nije u prirodi: dok god ste nježni i osjećajni prema njima, Ribe vas neće prevariti.

Foto: Unsplash

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.