Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
20. veljače 2019.
Jeste li među njima?

MRGUDI ZODIJAKA Ovih pet horoskopskih znakova nikad nisu zadovoljni onim što imaju

Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 10. prosinac 2018. u 9:18 2018-12-10T09:18:31+01:00

Strijelci se ne zadovoljavaju sitnicama, Ovnovi traže veća uzbuđenja, a Vodenjaci se vrlo brzo počnu dosađivati

Postoje znakovi zodijaka koji sami sebi otežavaju ili ne dozvoljavaju dugotrajnu sreću. Bilo da je riječ o dosadi, zamoru ili avanturističkom duhu, postoji nešto u njima što im ne dozvoljava da miruju i budu zadovoljni trenutnim životnim stanjem. O kojim je znakovima riječ, saznajte u nastavku.

1. Strijelac

Ako Strijelci nemaju stalni priljev novih stvari koje će im okupirati pažnju, osjećat će nezadovoljstvo i početi se žaliti. Njima mali trenuci sreće ne znače puno. Potrebne su im nešto neočekivano, veliko i nepoznato što b i privuklo njihov interes.

Ako Strijelci ne dobivaju potrebni poticaj, dosađivat će se, a to će dovesti do frustracija i nezadovoljstva. Oni nikad nisu zadovoljni statusom quo.

1daniel-monteiro-193988-unsplash

2. Jarac

Velik dio njihovog nezadovoljstva proizlazi iz njihove loše financijske situacije. Nikad se ne osjećaju kao da imaju dovoljno novca ili pak novca kojeg mogu odložiti za štednju.

Marljivi Jarac uvijek je u pokretu, uvijek štedi i čini sve kako bi stvorio dobre financijske temelje, no nikad nije dovoljno. Nikada se ne osjećaju kao da mogu usporiti i biti zadovoljni onim što imaju.

2patrick-tomasso-236283-unsplash

3. Ovan

Ovnovi nikad nisu zadovoljni jer su uvijek u potrazi za nečim drugačijim- što veće uzbuđenje, teži izazov ili nerješiva situacija ono je što im okupira pažnju. Ovo nije znak koji je u stanju biti u trenutku i zadovoljiti se onim što imaju.

Jedan od prvih znakova kojima će Ovan pokazati nezadovoljstvo jest sanjarenje da je na nekom drugom mjestu ili da čini nešto drugo. Ono što imaju upravo sada nikad im nije dovoljno.

3jakob-owens-199507-unsplash

4. Blizanci

Blizanci imaju trenutke u kojima će se osjećati potpuno sretno i zadovoljno, no neće proći puno vremena i počet će razmišljati o promjeni. Njima su potrebni novi poticaji, nove ideje i novi ljudi- jednom riječju, promjena. Tek tada će se osjećati živima.

Ako se opuste i počnu se osjećati ugodno u ustaljenim životnim okolnostima, tada postoji opasnost da će postati samodopadni. Ako nemaju mogućnosti za učenje i promjenu, počet će se osjećati zarobljeno i nesretno.

4fezbot2000-376554-unsplash

5. Vodenjak

Vodenjaci nisu u stanju dugo ostati zadovoljnima. Jednom kad postignu cilj, ubrzo će zacrtati novi. Ako ne rade na nekoj vrsti poboljšanja ili inovacije, počet će se dosađivati i imat će malo energije.

Kad je Vodenjak zadovoljan, neće učiniti ništa da riskira izlazak iz 'sigurne zone' i neće si postavljati nove izazove. Kada su zadovoljni, ne dopuštaju sebi samima ostati dugo u tom stanju.

5elijah-o-donnell-367152-unsplash

Izvor: yourtango.com

horoskop, horoskopski znakovi

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Poduzetnik u Zabi pronašao banku-partnera