Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Mediteranski doručak

U Hotelu Continental počela dvodnevna kulinarska radionica za kuhare Jadran hotela d.d.

Foto M. Gracin
Foto M. Gracin
Autor:
Objavljeno: 21. veljača 2018. u 18:46 2018-02-21T18:46:54+01:00

RIJEKA – U Hotelu Continental počela je dvodnevna kulinarska radionica za kuhare Jadran hotela d.d. koju vode eminentni kuhari Marina Paleka i Zoran Delić. Inznenađujuće, ali Jadran hoteli nemaju nestašicu kuhara, no kako nam je pojasnio direktor hrane i pića u ovoj riječkoj hotelskoj kući Dalibor Maletić, u tijeku su izmjene ponude doručka koje iziskuju edukaciju postojećeg osoblja.

– Uvodimo mediteranski doručak i takozvani zrnasti kutak, u kojemu će na razne načine biti ponuđeni ječam, proso, zob, heljda..., a u mediteranskom doručku u ponudi će biti marinirana sitna plava riba, salata s račićima i razne autohtone delikatese, a sve će biti prilagođeno sezonskim namirnicama. Osluškujemo naše goste i pratimo trendove, a u tome nas podupire tim Podravke, kaže Maletić.

Voditelj ove edukacije i promotor kulinarstva Podravke Zoran Delić ističe da su odabrali Jadran hotele za ovu besplatnu edukaciju kuhara, upravo stoga što uglavnom koriste domaće namirnice i preferiraju hrvatske proizvođače. U ponudi Jadran hotela su i nove slastice čiju su pripremu uz pomoć Podravkinih edukatora naučili pripravljati već prvoga dana edukacije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.