Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Gotovi radovi

U centru Malog Lošinja ponovo jednosmjerni promet i naplata parkinga

Foto Bojan Purić
Foto Bojan Purić
Autor:
Objavljeno: 4. travanj 2019. u 9:53 2019-04-04T09:53:27+02:00

MALI LOŠINJ Od jučer poslijepodne kroz središte Malog Lošinja ponovo je uspostavljen uobičajen, jednosmjerni promet. Dok su proteklih mjesec i pol dana trajali radovi na izmjeni kolnika na Trgu RH, Ulicom braće Vidulić i obalom Priko, vođen je dvosmjerni promet, samo »na papiru« ograničen na vlasnike vozila stanara tih ulica i dostavna vozila u prijepodnevnim satima.

Sloj »kockica« na kolniku glavnog gradskog trga, duljine 130 metara, zamijenjen je novim jer je dosadašnji djelomično »potonuo« toliko da je vožnja postala neugodna i potencijalno opasna za vozila – sve to zbog slijeganja terena, dijelom i uslijed prolazaka teških vozila prilikom prošlih građevinskih radova u gradskom središtu.

Ponovnim omogućavanjem prolaska automobila preko Trga RH, uvodi se i naplata parkiranja u gradskom središtu; Lošinj usluge vraća rampe na Kročatu i kraj obale Priko. Posljednji dani privremene regulacije prometa iskorišteni su za krpanje rupa u asfaltu i iscrtavanje horizontalne prometne signalizacije i parkirališnih mjesta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.