Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 1
Sutra: 2° 2° 1
23. siječnja 2019.
Izgorio suterenski stan

foto HOROR U CRIKVENICI: U požaru poginula invalidna žena, susjedi je nisu uspjeli izvući iz stana

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 23. svibanj 2018. u 19:05 2018-05-23T19:05:00+02:00

Unatoč pokušajima susjeda da je na vrijeme izvuku iz plamtećeg dnevnog boravka, dim je učinio svoje, u stan se nije moglo ući. Na prvu dojavu o požaru zaprimljenu u 16.57 pojurila je tročlana vatrogasna ekipa i oko 17.15 sati lokalizirala požar

U požaru sto je buknuo oko 17 sati u suterenskom stanu na adresi Hrusta 1a u Crikvenici, smrtno je stradala žena. 

Na prvu dojavu o požaru zaprimljenu u 16.57 pojurila je tročlana crikvenička vatrogasna ekipa i oko 17.15 sati lokalizirala požar.

C2305MG20
Požar u Crikvenici / Snimio Marko GRACIN

No, kasno za ženu, kojoj nije bilo spasa, a doznajemo kako je riječ o invalidnoj osobi. Unatoč pokušajima susjeda da je na vrijeme izvuku iz plamtećeg dnevnog boravka, dim je učinio svoje, u stan se nije moglo ući. 

Očevid požara u komu je stradala 74- godišnja vlasnica stana u suterenu kuće na dresi Hrusta 1a u Crikvenici u cijelosti je završen  oko 20.10 sati.

Policija još ne iznosi rezultate očevida, ali nije isključeno da je upaljena cigareta uzrokovala požar. No, treba sačekati i službeni nalaz protupožarnih policijskih službenika. 

- Čula sam nekakvo zavijanje, vrisku po hodniku, a onda je odjednom iz stana prokuljao crni gusti dim, rekla je jedna od susjeda koju smo zatekli u čišćenju hodnika nakon što su vatrogasci ugasili požar.- Nije joj bilo spasa, bila je sigurno pet godina teško pokretna, a zbog bolesti  je kao neophodnu pomoć za kretanje  koristila  invalidna kolica, dodala je druga susjeda koja je  pokušala pomoći nesretnoj vlasnici stana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka